Menu

Bröllop

Bröllop

Som fotograf arbetar jag nära er. Innan bokningen sker har vi haft ett planeringsmöte där vi lär känna varandra bättre. För mig är relationen viktig och när vi träffas på bröllopsdagen är inte längre främlingar.
Det blir en stund med mycket glädje och skratt men också fokus på allvaret i stunden. Tillsammans skapar vi starka minnen.
Jag använder oftast naturligt ljus och väljer ut miljöer som lyfter fram er i bilden. Fotograferingen får växa fram utan för mycket styrning. Samspelet är viktigt och efter en stund har ni glömt att jag står framför er med en kamera.

Under planeringsmötet går vi igenom era önskemål och lägger upp fotograferingen med innehåll och tider. Vi skriver avtal och jag brukar debitera en förskottsbetalning motsvarande 25%. Denna avgift dras sedan på slutfakturan.
Efter fotograferingen bearbetar jag bilderna. De bästa bilderna levererar jag via molntjänst alternativt på en USB/CD. Om ni beställer pappersbilder och album kommer dessa normalt med postgång(även om jag gillar att leverera personligt).

Mer information hittar ni på sidan inför bröllopet

 

Vänligen

Peter

 

Hemsida 2014 bröllop