Menu

Bröllop

Som fotograf arbetar jag nära er. Innan bokningen sker har vi haft ett planeringsmöte där vi lär känna varandra bättre. För mig är relationen viktig och när vi träffas på bröllopsdagen är inte längre främlingar.
Det blir en stund med mycket glädje och skratt men också fokus på allvaret i stunden. Tillsammans skapar vi starka minnen.
Jag använder oftast naturligt ljus och väljer ut miljöer som lyfter fram er i bilden. Fotograferingen får växa fram utan för mycket styrning. Samspelet är viktigt och efter en stund har ni glömt att jag står framför er med en kamera.

Under planeringsmötet går vi igenom era önskemål och lägger upp er fotografering med innehåll och tider. Vi skriver avtal för båda parters skull. Beroende på uppdraget kan det utgå en förskottsbetalning motsvarande 25%. Denna avgift dras sedan på slutfakturan.
Efter fotograferingen går jag igenom bilderna och utför en grundläggande bildredigering. Bilderna(påsikt) skickar jag sedan till brudparet via molntjänst alternativt på en USB/CD. Utifrån påsiktsbilderna beställer brudparet digitala filer, förstoringar, tackkort mm.

Mer information hittar ni på sidan inför bröllopet

 

Vänligen

Peter