Menu

Modellfotografering på Hönö

I drygt ett år har jag gått och väntat på möjligheten att få till en fotografering av Cecilia. Många idéer har hunnit flyga igenom huvudet. Till slut bestämde jag mig för att fotografera under höst vid havet och gärna med ett tema. Jag ville få fram en grafisk känsla med ett långt svart tygstycke och modellens svarta kläder tillsammans med den karga klippmiljön. När solen började gå ner ändrades färgtemperaturen dramatiskt. Färgbilderna visar faktiskt hur det såg ut! Cecilia var jätteduktig och tillsammans lyckades vi skapa bilder med variation och dynamik. Tyvärr gick tiden alldeles för snabbt och alla bilderna blev inte tagna. Det är garanterat inte sista gången jag åker till Hönö för att fotografera i denna speciella miljö som landskapet erbjuder.
Bilderna har jag fotograferat med Canon EOS 5D markIII 16-35/2.8L 50/1.4 85/1.2L plus en reflexskärm.

/Peter