Menu

Bröllop

Grattis till beslutet att gifta er!
Behöver ni en fotograf finns jag till för er 🙂
Som fotograf arbetar jag nära er under hela processen. I samband med att första kontakten tas bokar vi ett planeringsmöte. Där lär vi känna varandra bättre. För mig är vår relation viktig och när vi träffas på bröllopsdagen är vi inte längre främlingar.

Under planeringsmötet går vi igenom era önskemål och lägger upp er fotografering med innehåll och tider. Vi skriver avtal för båda parters skull. Beroende på uppdraget kan det utgå en mindre förskottsbetalning.

Under fotograferingen blir det glädje och skratt men också fokus på allvaret i stunden. Jag använder oftast naturligt ljus och väljer ut miljöer som lyfter fram er i bilden. Fotograferingen får växa fram utan för mycket styrning. Samspelet är viktigt och efter en stund har ni säkert glömt att ni står framför kameran.

Efter fotograferingen går jag igenom bilderna och utför en grundläggande bildredigering. Påsiktsbilderna levererar jag vanligtvis via en molntjänst. Ni kan snabbt och bekvämt ladda ner bilderna för påsyn. Utifrån påsiktsbilderna kan ni beställa digitala filer, förstoringar, tackkort mm.

Tillsammans skapar vi starka minnen.

/Peter