Menu

Bröllop

Som bröllopsfotograf i Lerum finns jag för er!

Grattis, ni har nu tagit ett stort beslut i era liv så låt mig bli er bröllopsfotograf. Precis som ni är unika är också bröllop och bröllopsfotograferingar unika. Som bröllopsfotograf i Lerum hjälper jag er i processen att boka, planera och genomföra fotograferingen.

Hur går det till,

Jag rekommenderar ett möte där vi tillsammans planerar fotograferingen. Mötet ger oss möjligheten att lära känna varandra bättre. För mig är vår relation viktig och när vi träffas på er bröllopsdag så är jag inte bara en okänd person. Detta är också något som underlättar under fotograferingen.
Om ni inte är vana eller känner er nervösa framför kameran kan vi ordna med en porträttfotografering innan bröllopet.
Fotograferingen blir ett samspel mellan mig som fotograf och er som brudpar. Det blir skratt, spontanitet, lite allvar och säkert en glädjetår.

Under planeringsmötet går vi igenom era önskemål och planerar fotograferingen med innehåll och tider. Min erfarenhet är att ju fler bilder som tas desto större utrymme har ni att välja ut era favoriter från fotograferingen.
Bilderna blir ett tidsdokument där ni efter en tid kan återupptäcka och minnas hur bröllopet såg ut med platser, människor, kläder och miljöer.

Bröllopsfotograferingen,

När bröllopsdagen kommer har vi redan träffats och hörts av flera gånger. Ni kan slappna och njuta av vår tid tillsammans. Vi tar bilder som berättar en historia, nämligen historien om er.
Beroende på era önskemål om bröllopsfotografering så kan jag vara i alla steg från förberedelser till porträtt, vigsel, mingel och fest. Kanske har ni ett mindre bröllop med porträtt och vigsel. Oavsett så bokar och planerar vi för era önskemål.

Vad händer sen…

Efter bröllopsfotograferingen fortsätter jag arbetet med att sortera ut bilderna. Jag tillför grundläggande bildbehandling och gör bilder klara för en första leverans till er. Ni får påsiktsbilder levererade för vidare urval.
Urvalen kan handla om exempelvis förstoringar eller tackkort. Kanske har ni önskemål om utökad retuschering för valda bilder.
I en slutlig leverans ingår även de digitala filerna bearbetade, högupplösta i JPEG-format.

Ett råd från en bröllopsfotograf i Lerum

Ta hjälp av nära och kära med det som annars skulle ta tid från er. Skapa luft i tidsschemat, håll uppe blodsockret, transporter tar tid, alla vill få en del av er och se till att uppmärksamma dem. Sist men inte minst, ta er tid att stanna upp. Andas in och njut.

Övrigt

Jag bor i Lerums kommun har som bröllopsfotograf god kunskap och erfarenhet av de populära platserna som exempelvis Nääs fabriker, Aludden, Vänhem och Aspenäs herrgård. Lerums kyrka, Stora Lundby kyrka, Skallsjö kyrka, Öjareds kapell med fler har passerat genom kameran under åren.
Om ni önskar åker jag självklart utanför Lerum för att fotografera ert bröllop.

Kontakta mig så kan jag berätta mer om mig själv och hur jag arbetar med bröllop. Några av mina bröllopsbilder hittar ni i portfolion.