Menu

Porträtt

Porträttfotograf med öga för människor

Som porträttfotograf i Lerum har jag kunskap och erfarenhet av bra platser och miljöer som passar för porträttbilder. Jag fotograferar såväl inomhus som utomhus under årets alla årstider vilket har medfört att jag har del i en fotostudio.

För mig är porträtt en avbild och ett försök att frysa och bevara ögonblicket i tiden. Traditionellt anlitades fotografen vid speciella tillfällen som exempelvis bröllop och familjeporträtt. Personligen värdesätter jag även bilder tagna i vardagen där värdet och upplevelsen ökar med tiden.

Varför ska du ta ett porträtt?

Det finns olika anledningar till att ett porträtt. För mig handlar det om att stanna upp i nuet och låta bilden bli en tidskapsel att kunna återvända till. Du hittar mina bilder i portfolion.

Det här erbjuder jag som porträttfotograf i Lerum

Jag erbjuder min erfarenhet av att fotografera människor som jag skaffat under ett flertal år. Idag fotograferar jag både analogt och digitalt. Många uppskattar den analoga bilden eftersom den ger en mjukare och mer levande karaktär jämfört med digitala bilder.
Om det finns önskemål och behov har jag del i en fotostudio med olika bakgrunder och studioljus.

Vanliga porträtt för mig är,

  • Personalbilder på företag
  • Porträtt i miljö, bröllop, par
  • Familjeporträtt
  • Evenemang, föreläsare
  • Sportbilder

Efter fotograferingen utför jag grundläggande bildbehandling innan leverans. Självklart finns möjlighet att kunna beställa förstoringar i olika storlekar.

Vad behöver du göra?

Kontakta mig så hjälper jag dig. I dialogen brukar det komma upp nya tankar och idéer som ofta leder fram till en hur önskemålen slutligen ser ut inför en porträttfotografering.

Övrigt

Jag bor i Lerums kommun och har god lokalkännedom om fina platser. Detta samtidigt som jag även fotograferar på andra platser i västra Sverige. Några av mina favoriter är Nääs fabriker och Nääs slott. Annars har jag en förkärlek för kustmiljö och innerstaden i Göteborg.