Menu

Workshop porträttfotografi på fotografiska

I helgen som gick deltog jag i en workshop i porträttfotografi på fotografiska i Stockholm. Föreläsare var den duktiga fotografen Knut Koivisto(www.koivisto.se). Det handlade om porträttfotografi igår, idag och imorgon.
En fantastiskt givande workshop som blandade teori, fotografering, bilddiskussioner och nätverkande med andra underbara fotografer. Knut visade även olika ljussättningstekniker i studion och utomhus som jag säkert kommer att få användning för i kommande bröllopsfotograferingar och porträttfotograferingar.
Från kursen tar jag med mig massor av intryck och energi som kommer att hjälpa mig att fortsätta att utvecklas som fotograf och människa.
Inom kort kommer jag att lägga upp bilder från workshopen.

 

/Peter

2014-03-09 16.57.56